KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Rada Pedagogiczna w roku szkolnym 2020/2021

Kompetencje Rady Pedagogicznej określa art.70 ustawy Prawo oświatowe z dnia 14 grudnia 2016 r.tekst jednolity (Dz. U. z 2020 r. poz.910) oraz statut Przedszkola.

Kadra pedagogiczna:

  • Jolanta Piejek – nauczyciel dyplomowany – dyrektor przedszkola
  • Maria Hankiewicz - społeczny zastępca dyrektora
  • Marta Szymańska– nauczyciel mianowany
  • Małgorzata Milczarek – nauczyciel mianowany
  • Bożena Grelowska - nauczyciel mianowany - społeczny inspektor pracy
  • Nina Borzędowska – nauczyciel kontraktowy
  • Justyna Muszner– nauczyciel stażysta
  • Agata Śmiechowicz – logopeda – nauczyciel mianowany
  • Edyta Małgorzata Nowak - języka angielskiego - nauczyciel kontraktowy
  • Małgorzata Pałycha – katechetka – nauczyciel dyplomowany

Wszyscy nauczyciele posiadają kwalifikacje do pracy w przedszkolu.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 12 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Jolanta Piejek
data: 02-09-2020
wytworzył: Jolanta Piejek
data: 02-09-2020
data: 02-09-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 02-09-2020 - Edycja treści
  • 04-09-2019 - Edycja treści
  • 02-01-2019 - Edycja treści
  • 25-09-2018 - Edycja treści
  • 14-12-2017 - Edycja treści
  • 07-09-2017 - Edycja treści
  • 15-09-2016 - Edycja treści
  • 16-02-2016 - Edycja treści
  • 25-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 11-06-2014 - Edycja treści
  • 12-09-2013 - Edycja treści
  • 12-10-2012 - Edycja treści
  • 16-02-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 962